Potpuna automatizacija

Zamjenski daljinski upravljači i prijemnici

Univerzalni klon daljinski upravljači

Ne želite nositi sobom i živcira vas brdo različitih upravljača u automobilu. Ovaj daljinski upravljač može kopirati nekoliko tipova daljinskih upravljača za vrata, garažna vrata, prometne barijere koji odašilju frekvencije između 286 i 868 MHz (433,92, 868,3, 315, 403,55, 418 MHz i sve frekvencije između 286 i 390 MHz) , raspon od 286 do 418MHz nije omogućen za tržište EU.

Umnožavanje je vrlo jednostavno: učestalost i kôd automatski se nauče, bez potrebe za vanjskom opremom.

Svaki gumb je neovisan, pa je moguće klonirati do 4 različite daljinske kontrole, čak i ako prenose na različitim frekvencijama. Primjerice, na gumbu 1, HORMANN HSM4 (868,3) na gumbu 2, LIFTMASTER 63LM (390 MHz) na gumbu 3 i LINEAR Multicode (300 MHz) možete programirati CAME TOP432 (433,92 MHz) na gumbu 4. Sva podržana koda i frekvencija kombinacija je moguća. Pogledajte tablicu kompatibilnosti!

Daljinski upravljač napravljen je u EU, isporučuje se  u lijepom transparentnom recikliranom pakiranju, s uputama otisnutima na više jezika, već instaliranom 3V baterijom, mobilnim remenom i 2 godine jamstva.

Dostupno u različitim bojama.

lista daljinskih upravljača

 

Univerzalni prijemnik

Ako želite jednim daljinskim upravljačem koji već posjedujete otvarati haustor, druge proizvođače automatike ovaj vrlo mali uređaj, samo 29x29x10mm, može se koristiti s gotovo bilo kojim daljinskim upravljačem na tržištu koji odašilje frekvenciju između 288 MHz i 868 MHz, AM i FM, kodove fiksnih i roling.

Multi napajanje uređaja omogućuje spajanje na gotovo sve tipove portafonskih sustava i automatika za ograde, garažna vrata i rampe, radni napon 5-36VDC i 7-27VAC.

Također, može primiti u jednoj ili dvije različite frekvencije, čak i uz različite modulacije.

Vrlo je lako instalirati, koristeći samo dvije žice za napajanje i dvije opto-spojene žice koje bi trebale biti spojene paralelno s elektroničkom pločom koja bi trebala biti daljinski upravljana.

Radna frekvencija, prikazana u tablici, može se jednostavno programirati pomoću tipke Prog, kao i tip izlaza koji treba programirati kao bistabilan ili  programirati timer od 250 ms do 60 minuta.

U istom prijemniku moguće je naučiti do 60 različitih daljinskih upravljača, čak i ako su različiti robnih marki / proizvođača, fiksni i  kodirani kodovi.

lista daljinskih upravljača