Potpuna automatizacija

Žičani i bežični alarmni sistemi za objekte


Osnovan 1979., DSC ima ponosnu povijest inovacija. Uveli su prve male i atraktivne sigurnosne tipkovnice i mikro procesorske alarmne centrale koje postavljaju nove standarde za performanse, praktičnost i jednostavnost korištenja.

Godine 1990. DSC je kupio Sur-Gard  koji je specijaliziran za opremu za nadzor centralne stanice a 1998. godine dodao je  talijanskog proizvođača sigurnosnih proizvoda Bentel. DSC Group je 2002. godine preuzela tvrtka Tyco International, a DSC, Sur-Gard i Bentel postali su pojedinačni brendovi u sklopu Tyco Fire & Security portfelja. U 2007. godini Tyco se odvajao na tri nezavisna, javno trgovačka poduzeća s DSC-om koja se kreću pod novim Tyco International bannerom.

U 21. stoljeću DSC nastavlja s inovacijama na područjima nadređenog nadzora nad sigurnosnim sustavom, internetske sigurnosne komunikacije i bežičnih sigurnosnih proizvoda. Dizajniramo i proizvodimo sigurnosne kontrolne ploče, uređaje za otkrivanje, komunikacijske proizvode i strukturirane kabliranje rješenja i naši proizvodi se nalaze u domovima i tvrtkama širom svijeta.

Svake godine ulažu  odjel za istraživanje i razvoj. Uvijek su usredotočeni na budućnost. Cilj stalno usavršavati  proizvode i prilagoditi se promjenama tehnologija i novim životnim standardima. Stalno rastući tim za istraživanje i razvoj u Paradox Innovation kontinuirano se bori za stvaranje inovativnih proizvoda  jednostavnih za upotrebu i tehnološki i estetski. Od 1989. ti su ciljevi potaknuli razvoj revolucionarnih proizvoda. Počeli su s impresivnom linijom detektora pokreta čiji su patenti i danas korišteni u njihovim proizvodima. Godine 1996. uveli su niz sigurnosnih sustava tvrtke Digiplex s njihovim šifriranim sabirnim sustavom sabirnice. Godine 2001. uveli su široku paletu bežičnih sustava, uključujući nagrađenu Magellan all-in-one konzolu. Tijekom proteklih nekoliko godina fokusirali su se na razvoj softvera. Godine 2007. obnovili su i preusmjerili mnoge proizvode na nove platforme, uključujući seriju MG, SP i EVO. Također su uveli napredne komunikacijske module pomoću GSM i IP, te hardvera za nadogradnju firmwarea .

Visonic, dio portfelja marki Tyco Security Products, sa sjedištem u Tel Avivu, Izrael. Njihovi proizvodi za kućnu sigurnost, proizvedeni u najsuvremenijem proizvodnom pogonu od 10.000 m2 u Kiryat Gat, Izrael, prodaju se preko mreže podružnica, distributera i prodajnih predstavnika u više od 100 zemalja širom Sjeverne i Južne Amerike, Europe , Africi i regiji Azije i Pacifika.Visonic nudi širok raspon bežičnih sigurnosnih proizvoda i detektora za stambene i poslovne / industrijske objekte. Nude napredne protuprovalne, sigurnosne, hitne, komunikacijske, daljinska nadzorna rješenja i još mnogo toga.Njihovi inovativni proizvodi dizajnirani su, razvijeni i proizvedeni u skladu s najvišim standardima kvalitete i izrađeni su prema postupcima certificiranja ISO 9001 sustava upravljanja kvalitetom.

AMC ima dobro uspostavljenu internacionalnu distribucijsku mrežu s izvrsnim proizvodima “made in Italy”, a posebice se obraća pozornost na detalje prilikom projektiranja proizvoda. To je dobro prepoznato u industriji, svjedočanstvo o tome brojne su nagrade za zadovoljenje potreba i očekivanja kupaca. AMC je tvrtka u potpunosti talijanskog vlasništva. Njihova glavna djelatnost je proizvodnja i komercijalizacija komponenata alarmnih sustava. Sjedište tvrtke nalazi se u Alzate Brianza, koja se nalazi u blizini Comoa i samo 30 km sjeverno od Milana. AMC Elettronica je osnovana 1974. godine, a prvi je proizvod koji je projektirala tvrtka u suradnji sa Sveučilištem u Paviji – to je mikrovalni detektor “RIVELA”. Odmah je dobio ogroman odgovor na talijanskom i na inozemnom tržištu. U roku od nekoliko godina tvrtka se utemeljila kao uspješan igrač unutar sigurnosnog sektora unatoč tome što je još uvijek nepoznat sektor u talijanskoj industriji, najviše utjecaja visokokvalitetnog dizajna i lokalne proizvodnje detektora.

Ajax Systems (internacionalna tvrtka s istraživanjem, razvojem i   proizvodnjom u Ukrajini) kreira profesionalne sigurnosne sustave od
2011., kombinirajući inovativni inžinjerski pristup s iskustvom, znanjem i tehnološkim dizajnom. Više od 40 inžinjera, računalnih stručnjaka i specijalista raznih djelatnosti sudjeluje u razvoju novih proizvoda i rješenja od kojih je 5 patentirano u SAD-u. “Ajax Security System” aplikacija je virtualni kontrolni centar za krajnje korisnike, dostupan danju i noću u kojem možete provjeravati status sustava zaštite, uključiti ga u rad ili ga isključiti, te mijenjati njegove postavke. Sve to, samo u par dodira
na vašem pametnom telefonu ili klikova na osobnom računalu.