Potpuna automatizacija

Audio portafonski sistemi

U segmentu audio portafona koristimo Španjolskog proizvođača Golmar. Golmarovu povijest obilježila je jasna i posvećena potraga izvrsnosti.

Golmar Sistemas de Comunicación S.A. je osnovan 1954. godine. Prvi ulazni interfon razvijen je 1958. godine, nakon čega je nekoliko godina kasnije video interfon, koji je danas postao najvažniji proizvod.

Izvoz je glavna djelatnost tvrtke od 1968. Trenutno broji više od 65% proizvodnje i proteže se u više od 55 zemalja, posebice zahtjevnih članica Europske zajednice.

Godine 1994. tvrtka je prvi u Španjolskoj razvila digitalni video interkom sustav, što je jasan primjer inovativnih proizvoda. Ključni čimbenik uspjeha je sposobnost razvoja novih proizvoda i prilagodba njihovim specifičnim zahtjevima.

Tijekom posljednje četvrtine 1997. godine preselio se u svoje sadašnje prostorije smještene u modernoj zgradi od 6.500 m2, nekoliko minuta udaljenosti od Zračne luke Barcelona, ​​kao i iz centra grada.

Golmar je prva španjolska tvrtka na terenu za dobivanje certifikata ISO 9000: 2000 koju je prestižna švicarska tvrtka SGS dodijelila 2001. godine.

Godine 2004. proslavio je svoju 50. obljetnicu i stvorio podružnice u nekim europskim zemljama.

Tvrtka trenutno zapošljava više od stotinu ljudi, gdje odjel za inovacije otprilike predstavlja 10% ukupnog broja zaposlenih.