Potpuna automatizacija

Tende i pergole

Pergole

PERGOLA je jednostavna i elegantna tenda za zaštitu od sunčeve svjetlosti, prilagodljiva svim vrstama prostora  kao što su terase, bazeni, stolovi za blagovanje na otvorenom.

Za dimenzije cijene i narudžbe nas kontaktirajte.

 

Tende

Ova automatizirana tenda, ima sav motorizirani i električni sustav , omogućuje jednostavnu instalaciju. Sa zavjesom potpuno zatvorenim u metalno kučište kad se zatvori, tkanina je potpuno zaštićena od nepovoljnih vremenskih uvjeta,  što poboljšava njezin estetski izgled.

 

Vellum cofre

VELLUM COFRE ima aluminijsku strukturu idealnu za terase. Ova tenda omogućuje zaštitu vanjskog prostora, pretvarajući ga u više interijera zaštićenih od sunčevih zraka i zraka.

 

Veranda

Ova automatizirana tenda ima siguran način da kada je zatvorena tkanina ostaje potpuno zaštićena od najnepovoljnijih atmosferskih uvjeta, osim što poboljšava njezin estetski izgled. Idealno za zimske vrtove ili staklene krovove, ograničavajući prolaz sunčevih zraka.

 

Brisa solar

Ova tenda, izgrađena u cijelosti od aluminija, čini je idealnim za prekrivanje vanjskih prostora. Električno upravljane lopatice omogućuju ulaz svjetla, obnavljanje zraka okolnog prostora ili potpuno zatvorene omogućuju brtvljenje ulazne vode i služe kao potpuno zaštićeni aluminijski krov.

 

Tkanine

Izbor tkanina na stranicama proizvođača.

 

Za dimenzije, cijene i isporuku proizvoda nas kontaktirajte.